7 Mart 2016 Pazartesi

8 Mart Kadınlar Günü Ödüllü Yarışması

Gloria Vanderbilt demiş ki :
"Her zaman suna inandım: Bir kadının başarısı başka bir kadının başarısını hazırlar. "
resfebe_anne
2010 yıllarında sorduğum atasözü resfebesi
Ben  de grubumuzda  ve blog takipçisi olan bayanlar arasında bir yarışma düzenlemek , bir kadının başarısının diğer başarıyı hazırlayıp hazırlamadığını görmek istedim.
Yarışma 7 Mart Pazartesi Saat 22:00 - 23:00 saatleri arasında olacak.Sorular 22:00 'de bu blog sayfasının altına  yüklenecek.
Cevaplar bu saatler arasında blog / facebook oyun merdiveni grubunda yayınlanacak  ve cevaplar oyunmerdiveni@gmail.com adresine gönderilecek.
Şifre,mantık,resfebe içeren 5 soru olup , en çok doğru cevabı veren katılımcımız ödülü kazanacak. Cevap sayısı eşitliğinde ödülü cevabını erken gönderen arkadaşımız kazanacak. Sonuçlar 8 Mart Kadınlar gününe 30-45 dakika kala açıklanacak ve böylelikle  yarışan tüm bayanlarımızı kutlama şansımız olacak : )
Yarışmanın ödülü bayanlara özgü bir sürpriz hediye olup , gönüllü bayan arkadaşımız Jale Hanım belirleyecek.
Bir kadının başarısı , diğer başarılarını hazırlayacağı diğer yarışmalarda görüşmek üzere.
Can Yücel'in Kadın Dediğin şirini beğenirim.
Sizi Cemal Süreya ile başbaşa bırakalım.(Fakat hala bu sözlerin/şiirin Cemal Süreya'ya ait olduğunun belgesi yok)
"Bir kadını ortadan ikiye böl. Yarısı annedir, Yarısı çocuk. Yarası sevgili …Yarası Aşk.. Duyanlar bunu bilmez, Görenler anlamaz bunu ! Yarısı rivayettir, Yarası gece."
Not: Cevaplar sadece mail adresi üzerinden verilecektir. Bu kaynak dışında cevapları gönderenlerin cevabı kabul edilmeyeceği gibi , diğer yarışmacılara ipucu olması nedeniyle değerlendirilmeye alınmayacaktır.. Centilmen erkeklerimizin de ipucu vermemeleri bayanlar arasında daha eşit şartlar sağlayacaktır :)
8 Mart Kadınlar günü soruları 7 Mart Pazartesi 22:00 de yayınlanacaktır : 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder